Musicbox samarbeider med tidligere toppspiller Jan Gunnar Solli om musikken som spilles i Fanzone på Elteseriens arenaer rundt om i landet. Fanzone er Eliteseriens nye konsept for å skape engasjement og trekke nye fans til stadion på kampdag. Musikk, mat og drikke, aktiviteter, ballbinge-aktivitet for barn, besøk av maskot, salg av supportereffekter, aktivering med samarbeidspartnere, besøk av kjente fotballprofiler og trenere inngår som faste elementer. For publikum skal dette være en møteplass hvor du alltid føler deg velkommen.

Med Fanzone får fansen en grunn til å komme tidligere på kamp, klubbene bygger sterkere relasjoner til supporterne og publikum – og stemningen fra Fanzone løfter stemningen på kampene. Vi har håndplukket låter til Fanzone som bygger oppunder Eliteseriens grunnverdier: «Lidenskap og Fellesskap»

Kort om Jan Gunnar Solli:

Ved siden av og etter fotballkarrieren har Solli  jobbet som DJ. Han har blant annet spilt på de største klubbene i New York, Las Vegas, Barcelona, Oslo og Stockholm. Han har varmet opp og avsluttet for Calvin Harris, David Guetta, Steve Aoki, Gareth Emery og Eric Morillo.